paardenvakantie in Limburg

Overnachting met je eigen paard

Samen met je paard overnachten in het prachtige Limburgse landschap

Overnachting in Limburg met je paard

Heerlijk overnachten op een camping in Limburg met de wetenschap dat je paard op dezelfde camping staat in een mooie schone stalling. 
Dat is toch super! 

Wil je dit ook? Kom dan naar Horseback Holidays.  

Horseback Holidays ligt op het terrein van recreatiepark & camping Beringerzand in de gemeente Peel en Maas. Samen bieden we alle faciliteiten die nodig zijn dat zowel jij als je paard een geweldige overnachting in Limburg zult hebben. 

We bieden hoogwaardige accommodaties en kampeerplaatsen voor jou en een moderne stalling met eigen uitloopruimte voor je paard.

Paradijs voor paardenliefhebbers

Peel en Maas staat bekend als een paradijs voor paardenliefhebbers met haar ruiterroutes, natuurgebieden, maneges en paardenevenementen.

Dus Horseback Holidays is een ideale uitvalsbasis om lekker met je paard door de bossen crossen of een gezellige buitenrit te maken met je vrienden.

Overnachting met je paard arrangementen

Alle prijzen incl. stalling maar excl. toeristenbelasting en schoonmaakkosten

Naast het luxe onderkomen voor je beste maatje bieden we samen met het recreatiepark Beringerzand ook voor jou verschillende leuke overnachtingsmogelijkheden. En ook nog eens lekker dicht bij jouw paard. 

Vriendinnenweekend?

Kom je gezellig met je vrienden of vriendinnen paardrijden? Dan is er naast het stallencomplex een ruime groepsaccommodatie beschikbaar die van alle gemakken is voorzien. Hieronder een greep uit de andere mogelijkheden.

Vanaf 134,- p. nacht

Finse Kota

Wil je een unieke overnachting tijdens je paardenvakantie? Boek dan een verblijf in onze gezellige Finse kota’s.

Lees meer…

Vanaf 130,- p. nacht

Bobbie Lodge

Kamperen, maar dan met stijl en luxe. De ruime en trendy inrichting maakt het verblijf voor 4-6 personen echt comfortabel.

Lees meer…

Vanaf 96,- p. nacht

Bobbie Barrel

Ben je op zoek naar een knusse kampeer ervaring met een beetje extra luxe. Kies dan een Bobbie Barrel. 

Lees meer…

Vanaf 66,50 p.p. per nacht

Kampeerplaats

Kom je liever met een eigen camper of caravan logeren? We bieden diverse staplaatsen voor zowel je caravan als camper. 

Lees meer…

Wat onze gasten zeggen over ons

5/5
" Super adres, een echte aanrader! We zijn met onze PRE paarden hier drie dagen op vakantie gekomen en het was genieten. Onze paarden voelden zich hier onmiddellijk thuis. Mooie ruime stallen met uitloop, rustig en kalm, voldoende ruwvoer en alles heel proper, een heel fijne top buitenbak, stapmolen, wasplaats,… Kortom, een droom voor elk paard en elke eigenaar! Bovendien was geen enkele vraag teveel. Sandra en haar dochter gaven ons een heel hartelijk welkom en vanaf moment 1 voelden ook wij ons heel thuis. Ze stonden altijd paraat en gaven ons alle info die we nodig hadden. Heel fijn was ook dat we op de hoogte werden gehouden over de paarden wanneer we er niet waren, bijvoorbeeld bij onweer. Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen! ❤️ "

Klaar om te genieten?

Boek nu snel je overnachting in Limburg!

Stel je eigen ruiterroute samen

Met de ruiterrouteplanner van VVV limburg kun je voor je overnachting met je paard  een eigen ruiterroute samenstellen of gebruik maken van mooiste kant-en-klare ruiterroutes in Limburg. De routegegevens kun je uitprinten, opslaan, gebruiken op bijvoorbeeld je telefoon of tablet. Als je de route op je smartphone uitstippelt, dan kun je deze gelijk starten.

allround training paard instructieweekend

Klaar om te genieten ?

Boek nu snel je overnachting met je paard!

Faciliteiten

Je paard is bij ons in goede handen tijdens je paardenvakantie

Omdat we weten dat het welzijn van je paard altijd voorop staat, hebben we hier extra veel aandacht aan besteed. Daarom bieden wij alleen maar hoogwaardige stalling aan conform de Gids voor Goede Praktijken van de sectorraad Paarden

Wij houden nauw toezicht op dat jouw paard niets te kort komt. We bieden een groot aantal faciliteiten om je paard gezond en fit te houden.

Ruime stalboxen

8 ruime paardenboxen van 3,5 x 3,5 meter met ingebouwde zadelkast, gelegen op de camping

Vrije uitloop

Paardenboxen met een vaste uitloop van 27m2

Longeer cirkel

Longeercirkel van 16 meter doorsnede.

Stapmolen

Een stapmolen voor max. 6 paarden.

All-weather rijpiste

Een verlichte all-weather rijpiste van 25 bij 50 meter

Spring materiaal

Spring materiaal aanwezig voor spring en cross parcour.

Wasplaatsen

2 wasplaatsen met warm water en afspuitmogelijkheid

Trailer parking

Jouw trailer of vrachtwagen kun je meteen naast het stallencomplex parkeren.

Als combinatie groeien?

Boek meteen je instructieweekend

Je kunt bij ons terecht om je ruitervaardigheden op een nog hoger niveau te brengen. Gedurende een weekend gaan we in kleine groepen actief aan de slag met dressuur, springen of cross.

Scroll naar boven