paardrijvakanties

Buitenritten

Samen met je eigen paard mooie herinneringen maken in het prachtige Limburgse landschap. 

Begeleide buitenritten in Peel en Maas

Peel en Maas staat bekend als een paradijs voor paardenliefhebbers met haar ruiterroutes, maneges en paardenevenementen. Dus Horseback Holidays is een ideale uitvalbasis om met je eigen paard op pad te gaan. Horseback Holidays ligt vlak in de buurt van de natuurgebieden De Marisberg en de Heldense bossen. In beide natuurgebieden kun je prachtige buitenritten maken. Het afwisselende landschap en de diversiteit aan flora en fauna zorgt ervoor dat je van elk moment geniet dat je in het zadel zit.

Verken de betoverende natuur van de gemeente Peel en Maas met onze gezellige buitenritten!

Stap uit de dagelijkse drukte en dompel jezelf onder in de rustgevende schoonheid van de natuur met onze buitenritten in de schilderachtige gemeente Peel en Maas. Ontsnap aan de dagelijkse hectiek en geniet van de rust en prachtige natuur tijdens een onvergetelijke ervaring.

Kom tot rust samen met je paard

Gezelligheid in de natuur 
Onze buitenritten zijn niet alleen een gelegenheid om de natuur te verkennen, maar ook om samen met je eigen paard te genieten van gezelligheid in goed gezelschap. Rijd samen met vrienden, familie of gelijkgestemde paardenliefhebbers en geniet samen van de omgeving te paard.

Laat de rustgevende sfeer van de natuur je omarmen terwijl je over rustige paden en kronkelende wegen rijdt. Het zachte ritselen van bladeren, het zingen van vogels en de kalmerende aanwezigheid van je paard dragen bij aan een diepgaand gevoel van ontspanning en rust.

Ontdek de adembenemende natuurlijke schoonheid van de gemeente Peel en Maas tijdens onze buitenritten. Van weelderige bossen tot uitgestrekte velden en glinsterende waterwegen, elk pad onthult een nieuw stukje van de natuurpracht die deze regio te bieden heeft.

Geschikt voor alle ruiters
Of je nu een beginner bent of een ervaren ruiter, onze buitenritten zijn geschikt voor ruiters met een eigen paard van alle niveaus. Onze deskundige begeleiders zorgen ervoor dat je ontspannen kunt genieten van dit mooie avontuur.

Ga je mee op pad?

Reserveer een buitenrit en laat je meevoeren op een reis vol gezelligheid, rust en de pure pracht van de natuur. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm de natuurlijke harmonie van de gemeente Peel en Maas, waar elk ritje een ontdekkingsreis is naar de verborgen schatten van de natuur.

Kijk hier voor de tarieven

Klaar om te genieten ?

Reserveer nu je buitenrit!
Scroll naar boven