paardenvakantie in Limburg

Paardenhotel in Limburg

Samen met je paard genieten van een vakantie in Limburg

We zijn een camping maar het voelt als een paardenhotel

Net als bij een hotelkamer zijn onze premium campingplaatsen en huuraccommodaties van alle gemakken voorzien. Ook je paard staat op de camping in een luxe en schone stalling met een eigen uitloopruimte, vlakbij jouw accommodatie. 

Dat wil je toch! Kom daarom naar paardenhotel Horseback Holidays.  

Horseback Holidays is een onderdeel van recreatiepark  Beringerzand in de gemeente Peel en Maas. We bieden alle faciliteiten die nodig zijn dat zowel jij als je paard een geweldige overnachting in Limburg zult hebben.  

Paradijs voor paardenliefhebbers

Peel en Maas staat overigens bekend als een paradijs voor paardenliefhebbers met haar ruiterroutes, natuurgebieden, maneges en paardenevenementen.

Dus paardenhotel Horseback Holidays is een ideale uitvalsbasis om lekker met je paard door de bossen crossen of een gezellige buitenrit te maken met je vrienden.

Onze paardenhotel arrangementen

Alle prijzen incl. stalling maar excl. toeristenbelasting en schoonmaakkosten

Naast het luxe onderkomen voor je beste maatje bied paardenhotel Horseback Holidays ook voor jou verschillende leuke overnachtingsmogelijkheden. En ook nog eens lekker dicht bij jouw paard. 

Vanaf 134,- p. nacht

Finse Kota

Wil je een unieke overnachting tijdens je paardenvakantie? Boek dan een verblijf in onze gezellige Finse kota’s.

Lees meer…

Vanaf 130,- p. nacht

Bobbie Lodge

Kamperen, maar dan met stijl en luxe. De ruime en trendy inrichting maakt het verblijf voor 4-6 personen echt comfortabel.

Lees meer…

Vanaf 96,- p. nacht

Bobbie Barrel

Ben je op zoek naar een knusse kampeer ervaring met een beetje extra luxe. Kies dan een Bobbie Barrel. 

Lees meer…

Vanaf 66,50 p.p. per nacht

Kampeerplaats

Kom je liever met een eigen camper of caravan logeren? We bieden diverse staplaatsen voor zowel je caravan als camper. 

Lees meer…

Wat onze gasten zeggen over ons

5/5
" Super adres, een echte aanrader! We zijn met onze PRE paarden hier drie dagen op vakantie gekomen en het was genieten. Onze paarden voelden zich hier onmiddellijk thuis. Mooie ruime stallen met uitloop, rustig en kalm, voldoende ruwvoer en alles heel proper, een heel fijne top buitenbak, stapmolen, wasplaats,… Kortom, een droom voor elk paard en elke eigenaar! Bovendien was geen enkele vraag teveel. Sandra en haar dochter gaven ons een heel hartelijk welkom en vanaf moment 1 voelden ook wij ons heel thuis. Ze stonden altijd paraat en gaven ons alle info die we nodig hadden. Heel fijn was ook dat we op de hoogte werden gehouden over de paarden wanneer we er niet waren, bijvoorbeeld bij onweer. Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen! ❤️ "
" I was there with my horse for a week. It was wonderful. My horse was looked after with great care. The terrain is simply fantastic. Simply great and highly recommended! "
Leona Opper
" Genoten van een topweekend met de paarden. Vanaf de start een heel warm welkom. Een top accomodatie voor de paarden. Altijd alles met een glimlach, alles was mogelijk en niets was teveel! Bedankt, wij hebben genoten en komen graag nog eens terug!❤️ "
Cisca Morkus & Tanita Blommen

Klaar om te genieten?

Boek nu snel jouw overnachting in ons paardenhotel!

Buitenrit maken vanuit ons paardenhotel?

Wil je meteen vanuit ons paardenhotel een buitenritje maken? Dat kan. Horseback Holidays ligt aan het startpunt van een mooie ruiterroute. Daarnaast kun je met de ruiterrouteplanner van VVV limburg een eigen ruiterroute samenstellen of gebruik maken van mooiste kant-en-klare ruiterroutes in Limburg. De routegegevens kun je uitprinten, opslaan, gebruiken op bijvoorbeeld je telefoon of tablet. Als je de route op je smartphone uitstippelt, dan kun je deze gelijk starten.

allround training paard instructieweekend

Klaar om te genieten?

Boek nu snel je overnachting in ons paardenhotel

Faciliteiten paardenhotel

Je paard is bij ons in goede handen

Omdat we weten dat het welzijn van je paard altijd voorop staat, hebben we hier extra veel aandacht aan besteed. Daarom bieden wij alleen maar hoogwaardige stalling aan conform de Gids voor Goede Praktijken van de sectorraad Paarden

Wij houden nauw toezicht op dat jouw paard niets te kort komt. We bieden een groot aantal faciliteiten in ons paardenhotel om je paard gezond en fit te houden.

Ruime stalboxen

8 ruime paardenboxen van 3,5 x 3,5 meter met ingebouwde zadelkast, gelegen op de camping

Vrije uitloop

Paardenboxen met een vaste uitloop van 27m2

Longeer cirkel

Longeercirkel van 16 meter doorsnede.

Stapmolen

Een stapmolen voor max. 6 paarden.

All-weather rijpiste

Een verlichte all-weather rijpiste van 25 bij 50 meter

Spring materiaal

Spring materiaal aanwezig voor spring en cross parcour.

Wasplaatsen met warm water

2 wasplaatsen met warm water en afspuitmogelijkheid

Trailer parking

Jouw trailer of vrachtwagen kun je meteen naast het stallencomplex parkeren.

Als combinatie groeien?

Boek meteen je instructieweekend

Je kunt bij ons terecht om je ruitervaardigheden op een nog hoger niveau te brengen. Gedurende een weekend gaan we in kleine groepen actief aan de slag met dressuur, springen of cross.

Scroll naar boven