op vakantie met je pony

Pony vakantie Limburg

Op vakantie met je pony

Ben je op zoek naar een vakantie met je pony? Bij Horseback Holidays ervaar je de ultieme vakantie-ervaring samen met je eigen pony!

Ponyparadijs

Horseback Holidays is dé ideale plek voor jouw pony vakantie. Jouw pony heeft een ruime stal met alles erop en eraan, denk aan een eigen zadelkast en ook nog eens een eigen paddock. Jouw pony komt bij Horseback Holidays helemaal niets te kort door de ruime keuze aan mogelijkheden voor jouw pony.

Er zijn ook genoeg bewegingsmogelijkheden voor jouw pony waar gebruik van gemaakt kan worden. Denk aan:

  • Een stapmolen
  •  Een longeercirkel
  • Een all-weather rijpiste
Jouw pony verblijft in een echt ponyparadijs!

Vakantiepret

Bij Horseback Holidays krijg je het echte vakantiegevoel. Bij aankomst op het park, word je ontvangen door het enthousiaste team van de receptie. De receptie in samenwerking met het Horseback Holidays team zorgen ervoor dat jouw pony meteen goed kan wennen en dat jij rustig aan je vakantie kan beginnen. Na een fijn gesprek met het Horseback Holidays team over jouw pony, begint de vakantie met bijvoorbeeld een mooie wandeling over het park of een hapje eten bij het restaurant.

Heb je zin om lekker te gaan zwemmen, dan kan dit in het binnen- of buitenzwembad. Het is ook leuk om een kijkje te nemen bij het enthousiaste animatieteam of het indoor speelparadijs met cafetaria.

Kortom, bij Horseback Holidays is er genoeg te beleven voor een geslaagde pony vakantie!

Sfeerimpressie

Klaar om te genieten?

Boek nu snel zonder extra kosten!
Scroll naar boven