Pensionstal paarden in Limburg

Pensionstal voor je paard

Luxe pensionstal en winterstalling voor je paard.

Luxe pensionstal voor je paard

Voor 40,- per dag incl. stro en driemaal daags ruwvoer.
Prijzen incl. btw maar excl. schoonmaakkosten

Luxe en moderne pensionstalling, een 2e thuis voor je paard

Bij Horseback Holidays begrijpen we dat jouw paard niet zomaar een dier is, maar een trouwe vriend, een maatje en dus lid van jouw familie. Onze stallen zijn daarom een thuis voor je paard waar luxe en moderne inzichten samenkomen om aan de hoogste normen van dierenwelzijn te voldoen, zoals voorgeschreven door de sectorraad van paarden voor dierenwelzijn.

Onze voorzieningen:

  • Ruime boxen: Elke box in onze stal is royaal bemeten, zodat je paard voldoende ruimte heeft om te bewegen en te rusten.
  • Natuurlijk licht en ventilatie: Onze stallen zijn ontworpen met het welzijn van je paard in gedachten. Ze zijn voorzien van grote stalramen die natuurlijk licht en frisse lucht mogelijk maken.
  • Hoogwaardig voer en vers water: We bieden hoogwaardig paardenvoer en zorgen ervoor dat je paard altijd toegang heeft tot vers, schoon water.
  • Dagelijkse uitloop: Je paard verdient dagelijkse beweging en frisse lucht. Daarom bieden we ruime paddocks waar je paard vrij kan rondlopen.

Het welzijn van je paard staat voorop

Wij zijn trots op het feit dat onze stal voldoet aan de strenge normen die zijn vastgesteld door de Sectorraad Paarden. We begrijpen het belang van goed dierenwelzijn en zetten ons in om ervoor te zorgen dat elk paard dat bij ons verblijft, de beste zorg en aandacht krijgt.

Onze medewerkers zijn ervaren en toegewijd aan het welzijn van de paarden. 

Extra service

Naast de stalling bieden we nog extra services aan zoals bijvoorbeeld stallen mesten, longeren, gebruik van de stapmolen en paardrijlessen. 

Kijk onze tarievenpagina voor de actuele prijzen van deze extra’s

Winterstalling

van 14 november tot 17 maart

Voor 450,- per maand incl. stro en driemaal daags ruwvoer.
Geen opzegtermijn! Je kunt op elk moment besluiten om te stoppen.
Prijzen incl. btw maar excl. schoonmaakkosten

Regelmatige controle en verzorging

Tijdens de winterstalling zorgen wij ervoor dat jouw paard regelmatig wordt gevoerd en dus voldoende voedsel krijgt om zijn lichaamsgewicht en conditie te behouden.

Extra service

Naast de stalling  en het voeren kun je er ook voor kiezen dat wij de stal voor jou mesten. Kijk onze tarievenpagina voor de actuele prijzen.

Tijdelijk stalling nodig?

vraag naar de mogelijkeheden bij onze pensionstal!

Wat onze gasten zeggen over ons

5/5
" Super adres, een echte aanrader! We zijn met onze PRE paarden hier drie dagen op vakantie gekomen en het was genieten. Onze paarden voelden zich hier onmiddellijk thuis. Mooie ruime stallen met uitloop, rustig en kalm, voldoende ruwvoer en alles heel proper, een heel fijne top buitenbak, stapmolen, wasplaats,… Kortom, een droom voor elk paard en elke eigenaar! Bovendien was geen enkele vraag teveel. Sandra en haar dochter gaven ons een heel hartelijk welkom en vanaf moment 1 voelden ook wij ons heel thuis. Ze stonden altijd paraat en gaven ons alle info die we nodig hadden. Heel fijn was ook dat we op de hoogte werden gehouden over de paarden wanneer we er niet waren, bijvoorbeeld bij onweer. Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen! ❤️ "

Stallingsfaciliteiten

Je paard is bij ons in goede handen.

Omdat we weten dat het welzijn van je paard altijd voorop staat, hebben we hier extra veel aandacht aan besteed. Daarom bieden wij alleen maar hoogwaardige stalling aan conform de Gids voor Goede Praktijken van de sectorraad Paarden

Wij houden nauw toezicht op dat jouw paard niets te kort komt. We bieden daarnaast een aantal faciliteiten om je paard gezond en fit te houden.

Ruime stalboxen

8 ruime paardenboxen van 3,5 x 3,5 meter met ingebouwde zadelkast, gelegen op de camping

Vrije uitloop

Paardenboxen met een vaste uitloop van 27m2

Longeer cirkel

Longeercirkel van 16 meter doorsnede.

Stapmolen

Een stapmolen voor max. 6 paarden.

All-weather rijpiste

Een verlichte all-weather rijpiste van 25 bij 50 meter

Spring materiaal

Spring materiaal aanwezig voor spring en cross parcour.

Wasplaatsen

2 wasplaatsen met warm water en afspuitmogelijkheid

Trailer parking

Jouw trailer of vrachtwagen kun je meteen naast het stallencomplex parkeren.

Als combinatie groeien?

Boek meteen je instructieweekend

Je kunt bij ons terecht om je ruitervaardigheden op een nog hoger niveau te brengen. Gedurende een weekend gaan we in kleine groepen actief aan de slag met dressuur, springen of cross.

Scroll naar boven