ruitervaardigheden

Groepsles Cross, dressuur & springen

Groepslessen met je eigen paard

Max. groepsgrootte 3 ruiters

Horseback Holidays, gelegen in de gemeente Peel en Maas, bied ruiters met ervaring groepslessen aan op het gebied van cross, dressuur en springen. Deze lessen zijn ontworpen om in groepsverband ervaren ruiters uit te dagen en hen te helpen hun vaardigheden te verbeteren.

Waarom een groepsles bij Horseback Holidays?

  • Individuele aandacht: Doordat we met max. 3 ruiters in een groep zijn krijg je voldoende persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw niveau en behoeften. Ook heb je samen plezier en leer je veel van elkaar, dit maakt een groepsles zo waardevol.
  • Geavanceerde training: Jullie krijgen tijdens de les ruim de kans om je te verdiepen in cross, ruiterfitheid, dressuur- en springtechnieken. Onze lessen zijn gebaseerd op beproefde methoden en gericht op het verfijnen van jouw bestaande vaardigheden en het ontwikkelen van een dieper begrip van paardrijden.
  • Professionele omgeving: De lessen vinden plaats in op het terrein van Horseback Holidays, dat voorzien is van alle faciliteiten zodat jij en je paard je ontspannen kunt voorbereiden op de les.
  • Veiligheid voorop: Onze faciliteiten zijn modern, veilig en goed onderhouden. We zorgen ervoor dat zowel jij als je paard in een veilige omgeving kunnen leren en jullie vaardigheden op het gebied van dressuur en springen kunnen verbeteren.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je even wilt afstemmen hoe een groepsles in zijn werk gaat. Of als je wilt weten welke specifieke vaardigheden wij je kunnen leren. 

Ruiterskills verbeteren?

Boek meteen je groepsles voor maar 25,- p.p.

Je kunt bij ons terecht om je ruitervaardigheden op een nog hoger niveau te brengen. Gedurende een groepsles met max. 3 ruiters gaan we aan de slag met cross, dressuur en/of springen, afgestemd op jouw niveau en behoeften.

Scroll naar boven