ruitervaardigheden

Privéles dressuur & springen

Privé paardrijlessen met je eigen paard, in de gemeente Peel en Maas

Horseback Holidays, gelegen in de gemeente Peel en Maas, bied ruiters met ervaring privé paardrijlessen aan. Onze lessen zijn ontworpen om ervaren ruiters uit te dagen en hen te helpen hun vaardigheden te verbeteren in een persoonlijke en rustige omgeving.

Wat maakt onze privéles dressuur en springen speciaal:

  • Individuele aandacht: Onze ervaren instructeurs geven je een persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw niveau en behoeften. Je krijgt de aandacht die je nodig hebt om je vaardigheden in dressuur en springen te verbeteren.
  • Geavanceerde training: Gevorderde ruiters krijgen de kans om zich te verdiepen in geavanceerde technieken, zoals dressuur en springen. Onze lessen zijn gericht op het verfijnen van jouw bestaande vaardigheden en het ontwikkelen van een dieper begrip van paardrijden.
  • Natuurlijke omgeving: De lessen vinden plaats in de gemeente Peel en Maas, omringd door natuurlijke schoonheid. De rustige omgeving biedt een ontspannen sfeer waarin jij met je paard kunnen leren en groeien.
  • Flexibele planning: Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bieden we flexibele lesuren die passen bij jouw schema. Wij kijken samen met jou hoe we aan jouw behoeften tegemoet kunnen komen.
  • Veiligheid voorop: Onze faciliteiten zijn modern, veilig en goed onderhouden. We zorgen ervoor dat zowel jij als je paard in een veilige omgeving kunnen leren en jullie vaardigheden op het gebied van dressuur en springen kunnen verbeteren.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je even wilt afstemmen hoe z’on privéles in zijn werk gaat. Of als je wilt weten welke specifieke vaardigheden wij je kunnen leren. 

Ruiterskills verbeteren?

Boek meteen je privéles voor maar 40,-

Je kunt bij ons terecht om je ruitervaardigheden op een nog hoger niveau te brengen. Gedurende een individuele privéles gaan we aan de slag met dressuur en/of springen, afgestemd op jouw niveau en behoeften.

Scroll naar boven