algemeen

Onze missie

Horseback Holidays is het ultieme verblijf voor de vakantieliefhebber met paard. Met de uitstekende zorg voor jouw paard en het brede aanbod faciliteiten is Horseback Holidays dé plek voor een top paardenvakantie.

Bij Horseback Holidays staan een aantal punten hoog in het vaandel. Het doel is dat jij en je paard een onvergetelijke een onvergetelijke vakantie ervaren. Om deze doelstelling te realiseren gaan wij aan de hand van de volgende 3 punten te werk:

Jouw paard op nummer 1

Bij Horseback Holidays staat jouw paard op nummer 1. Jouw paard geniet van genoeg voordelen om een topvakantie te ervaren. Zo heeft jouw paard een ruime stal van 3,5 x 3,5 meter met een ingebouwde zadelkast en een eigen paddock!

Jouw paard staat altijd met de stalbox naast een ander paard, zo is geen enkel paard alleen en hebben ze altijd een maatje in de buurt. Er zijn genoeg faciliteiten om je paard lekker bezig te houden, denk aan een longeercirkel, een stapmolen, een all-weather rijpiste en wasplaatsen met warm water.

Ons team staat 24 uur per dag klaar voor jouw paard om te zorgen dat alles goed gaat en naar wens is. Met andere woorden:

Horseback Holidays is een waar paardenparadijs voor jouw paard!

paardrijvakantie Nederland

Persoonlijke service

Bij Horseback Holidays vinden wij het belangrijk dat niet alleen de paarden, maar ook jij je comfortabel voelt bij onze aanpak. Door de persoonlijke service zijn we zeker van succes.

  • Zijn er bijzonderheden met jouw paard?
  • Waar moeten we op letten?
  • Heb je bepaalde wensen tijdens jullie paardrijvakantie?

Al deze punten zijn bespreekbaar en worden dan ook zeker meegenomen tijdens de zorg voor jouw paard.

Zijn er vragen of opmerkingen? Bespreek dit met het team en het wordt zonder twijfel opgepakt! Horseback Holidays is een echt familiebedrijf en aan ervaring geen gebrek. Paarden zijn een belangrijk onderdeel van de familie en er wordt dan ook met veel liefde voor ze gezorgd.

paard vakantie

Dé ultieme ervaring

Horseback Holidays is niet alleen vakantie met je paard, maar ook zelf vakantie! Horseback Holidays ligt op het recreatiepark Beringerzand, waar vakantie vieren wel goed moet komen. Of je nu zin hebt om een lekkere duik in het binnen- of buitenzwembad te doen of een hapje te eten in het restaurant, het is allemaal mogelijk.

Er is voor iedereen wel wat te doen, zo kunnen de kinderen zich vermaken in het indoor speelparadijs of leuke activiteiten doen met het animatieteam, terwijl dat de ouders een mooie wandeling maken door één van de vele wandelroutes. In het bosrijke gebied valt genoeg te beleven.

Gaat de voorkeur uit naar een route met je paard, dan is dit ook zeker mogelijk. In de omgeving zijn meer dan 400 verschillende routes te rijden met je paard. Kort, lang, rustig of snel, alles is mogelijk tijdens jullie paard vakantie.

Alle faciliteiten die bij Horseback Holidays aangeboden worden, zijn gemaakt om jou een geslaagde vakantie te laten beleven!

glamping paardenvakantie

Klaar om te genieten?

Boek nu snel zonder extra kosten!
Scroll naar boven