Horseback Holidays, geboren uit een gezamenlijke passie

instructie ruiterfitheid

Horseback Holidays is een familie bedrijf, opgericht door ons, de familie Ludin. We willen aan iedereen die een eigen paard heeft een bijzondere paardrijvakantie in Limburg en leerzame ruitervaardigheidstrainingen aanbieden.

Uiteindelijk is allemaal begonnen met mij. Mijn naam is Sandra Ludin. Ik ben 48 jaar oud en moeder van 5 kinderen.

Paardenliefhebber ben ik al zolang ik het me kan herinneren. Deze liefhebberij, of liever gezegd passie, heb ik dan ook heel natuurlijk overgedragen aan mijn kinderen. Want zij gingen van jongs af aan met mij mee als ik naar de paarden ging. Dus was het niet vreemd dat 3 van mijn kinderen ook actief zijn in de paardenwereld. Dit zijn Charlotte, Liesbeth en Christiaan. Het leuke hiervan is dat zij toch alle drie een eigen weg hierin bewandeld hebben.

Combinatie van passie en disciplines

Omdat we onze gezamenlijke passie voor paarden en de paardensport met elkaar en met anderen wilden delen hebben we samen Horseback Holidays opgericht. Door de verschillende benadering van onze passie hebben we een prachtige combinatie van verschillende disciplines binnen de paardenwereld bijeengebracht in dit familiebedrijf.

Even nader voorstellen

Laat ik hieronder mijn medeoprichters van Horseback Holidays even nader voorstellen.

charlotte ludin
Charlotte Ludin

Charlotte Ludin, mijn oudste dochter, is bijna afgestudeerd als dierenarts met als specialisatie paarden. Zij is verantwoordelijk voor het welzijn en gezondheid van de paarden die bij Horsback Holidays zijn ondergebracht.
Daarnaast rijdt zij dressuur met haar eigen paard Miss Mary Jane. Miss Mary Jane is door ons zelf gefokt en opgeleid. Af en toe gaat ze ook graag op pad met de koets, samen met Manon, onze allereerste pony.

liesbeth ludin
Liesbeth Ludin

Liesbeth Ludin, mijn andere dochter, rijdt al vanaf haar 6e paard. Zij is basisinstructeur voor dressuur en springen. Daarnaast werkt ze als stalmedewerker bij stal Ehrens. Momenteel rijdt zij met haar eigen paard Elroy in het 1,20 m. parcours. Liesbeth verzorgt uiteraard de instructies van dressuur en springen tijdens onze instructieweekenden.

christiaan ludin
Christiaan Ludin

Dan hebben we Christiaan Ludin, mijn zoon, hij is 17 jaar oud en rijdt al sinds zijn 4e paard. Voornamelijk dressuur, maar springen doet hij ook graag. Christiaan is bezig met een opleiding tot paraveterinair. Ook hij zal zich bezighouden met het welzijn van je paard.

sandra ludin
Sandra Ludin

Uiteraard ga ikzelf ook mijn steentje bijdragen. Actief rijden doe ik niet meer maar ik ben wel actief als groom voor de paarden van mijn kinderen. Uiteraard zal ik ook voor jullie paarden zorgen. Verder zal ik samen met Charlotte vooral organisatorische werkzaamheden verrichten en jullie welkom heten.

Waar vind je ons?

Horseback Holidays is gelegen op het terrein van recreatiepark Beringerzand in de gemeente Peel en Maas. Samen met recreatiepark Beringerzand bieden we alle faciliteiten die nodig zijn dat zowel jij als je paard een geweldige vakantiebeleving hebben. In het voorjaar en najaar organiseren wij ook een 12-tal ruitervaardigheidstrainingen waar jij je ruiterskills kunt aanscherpen maar ook gewoon ouderwets plezier kunt maken met de andere deelnemers. We bieden hiertoe een heel gevarieerd programma aan. Met een goede verdeling tussen actie, theorie en plezier. Daarnaast zorgen wij voor hoogwaardige stalling en ruime uitloopmogelijkheden voor je paard.

Limburg, de paarden provincie

De gemeente Peel en Maas ligt in Limburg en staat bekend als een paradijs voor paardenliefhebbers met haar ruiterroutes, maneges en paardenevenementen. Dus Horseback Holidays is een ideale uitvalbasis om met je paard op pad te gaan.

Horseback Holidays ligt daarnaast direct naast prachtige natuurgebieden en een groot netwerk van men- en ruiterroutes. Daarnaast ben je binnen 30 min rijden bij diverse maneges en ruitersportcentra zoals bijvoorbeeld het Peelbergen Equestrian Centre.

Heb je interesse?

Bekijk dan eens onze pagina’s over paardenvakanties en de instructieweekenden. Wij beloven je een super tijd bij ons! Mogen we je binnenkort begroeten?

Scroll naar boven